Geen optocht, wel versierde kinderfietsen tijdens Koningsdag

14 april 2021 | Leestijd: < 1 minuut

Een paar weken geleden stelde Stichting Kinderfeesten Venloeen speciaal doe-het-zelf-palmhöltjespakket ter beschikking; dat was een succes. Voor Koningsdag komt er een soortgelijk pakket zodat kinderen traditiegetrouw hun fiets kunnen versieren.

Tekst: Redactie VenloVanbinnen | Beeld: Stichting Kinderfeesten Venlo

Ook dit jaar net als in 2020 geen optocht vanwege de coronamaatregelen, zodat laat de Stichting Kinderfeesten weten. Helemaal ongemerkt gaat Koningsdag echter niet voorbij. Met een speciaal pakket kunnen kinderen in ieder geval hun fiets versieren.

Prijs
Zo krijgt die dag, ondanks de coronamaatregelen, toch een feestelijk tintje. Daarnaast rijkt de stichting tevens een prijs uit. Wie zijn of haar fiets op de meest in het oog springende manier versiert en de een foto daarvan op de Faceboo-pagina Kinderfeesten Venlo plaatst krijgt als prijs het jubileumboekje met leuke verhalen met Cielke en Baer over de kinderfeesten. Verder stelt Kinderfeesten Venlo als vervanging van de medaille voor deelname aan de optocht jubileumspeldje 70 jaar Kinderfeesten ter beschikking.

Bestellen
Het doe-het-zelf-fietsversierpakket is tot donderdag 22 april kosteloos te bestellen via info@kinderfeestenvenlo.nl en kan op zondag 25-4-2021 tussen 12.00 en 14.00 uur worden afgehaald aan de tuinderskas van de firma Leurs aan de Boterstraat in Venlo. De pakketten worden in de auto aangereikt.

Bekijk ons magazine

Blader door onze artikelen in Venlovanbinnenstad

Petatte Wiel: “Na 29 jaar strijd zijn we lamgeslagen”

Petatte Wiel: “Na 29 jaar strijd zijn we lamgeslagen”

Komt er na 60 jaar een einde aan een rasecht Venloos bedrijf? Of krijgt Dave Verstappen, huidige eigenaar van Petatte Wiel nog een laatste kans? Bovenop alle onzekerheid over de lange termijn koos de gemeente er eind maart voor om het gebied rondom zijn frietkraam...

VVV-fans organiseren supportactie voor degradatiekraker tegen RKC

VVV-fans organiseren supportactie voor degradatiekraker tegen RKC

Aanstaande zaterdag speelt VVV-Venlo tegen RKC-Waalwijk. Hoewel dit een reguliere competitiewedstrijd betreft, heeft deze degradatiekraker alle facetten in zich van een rasechte finale. Puntverlies in dit duel kan fatale gevolgen hebben voor de Venlose Eredivisieclub....