Marcel Verdellen Jocusprins 2020

8 februari 2020

Op het Hofbal van 8 februari 2020 is stadsprins Marcel II Verdellen uitgeroepen tot Prins Carnaval. Hij wordt bijgestaan door adjudanten Jos Gipmans en Paul Joosten.

Tekst: Rob Buchholz | Beeld: Renier Linders

Marcel Verdellen (48) is in het dagelijks leven directeur/eigenaar van het bedrijf Satori (import exotisch groente en fruit). Samen met zijn partner Aaf heeft hij vijf kinderen: Jip, Julia, Jana, Anina en Fedra.
Na zijn carrière op de veiling ZON in Grubbenvorst verbleef Marcel vanwege het opzetten van een groot zakelijk project voor zes jaar in Spanje. In Venlo en omstreken is Marcel vooral bekend als zanger en zoon van Ben Verdellen. Vier keer stond hij zelf in de finale van Jocus leedjesaovend. In 2009 wist Marcel samen met adjudant Paul Joosten beslag te leggen op de tweede plaats met het liedje ‘Akkefietje met Marietje’.

Paul Joosten (48) heeft sinds 2019 een eigen adviesbureau Move, gericht op Human Resource. Paul is getrouwd met zijn vrouw Charlotte en samen hebben ze twee dochters: Mees en Bloem.

Jos Gipmans (42) woont samen met Monique en heeft twee kinderen: Olivia en Romein. Sinds 1999 is hij actief in het familiebedrijf Gipmans Planten. Samen met zijn broer en een neef transporteert hij de producten door heel Europa.

Bekijk ons magazine

Blader door onze artikelen in Venlovanbinnenstad