VenloVanbinnen VastelaovesVaria deel 4

3 februari 2020

Tot aan vastelaovend brengen we de lezer regelmatig een portie VenloVanbinnen Vastelaovesvaria. Met nieuws en weetjes over gebeurtenissen die aan de vastelaovend zijn gerelateerd. Deze keer aandacht voor de onlangs uitgekomen hoogheden van de diverse Venlose verenigingen.

Beeld: Peter Janssen en websites van genoemde verenigingen

Sinds afgelopen weekend regeert de 40-jarige prins Mark II Lichteveld over De Kwas. De nieuwe prins is in het dagelijks leven manager operations bij Canon. Verder maakt hij onder meer muziek bij Fortissimo en bij de Koëlemoëters. Zijn adjudanten zijn Wilbert van der Heijden en Jeroen Gemini.

Bij De Moeraskwakers kreeg de 40-jarige Dave I Noldus de prinselijke scepter in de handen gedrukt. Dave werkt bij de politie en is naar eigen zeggen een echte regelaar klusser die niet graag stil zit. Hij wordt gesecondeerd door adjudanten Rik Linck en Marco Theeuwen.

 

De 42-jarige Wouter I Beckx regeert de komende weken bij V.G. De Vaegers. Dat zal hij combineren met zijn dagelijkse werk bij uitzendbureau ENJOB. Daar werken ook zijn twee adjudanten Ronnie Maessen en Ronny Verhaegh. Met het uitroepen als prins gaat voor Wouter I een jarenlange droom in vervulling.

 

Bij De Wien werd twee weken geleden Ralph I Roodbeen tot prins uitgeroepen. Prins Ralph I, in het dagelijks leven werkzaam bij Strijker, is al jarenlang een actief lid van De Wien, onder meer in de raad van elf en de joekscommissie. Hij wordt terzijde gestaan door adjudanten Marcel Schelberg en Daniël van Cleef.

 

De 4 x 11-jarige René I Engelen mag zich prins van De Törvers noemen. Het regeren over De Törvers combineert hij de komende weken met zijn werk als eigenaar van C&S Catering, waar hij naar eigen zeggen behalve directeur ook manusje van alles is. Zijn adjudanten zijn Dick Modders en Rob Borghans.

 

Ook De Vogelhut heeft sinds afgelopen weekend een nieuwe prins in de persoon van de 31-jarige Rick I van Ulft. Vastelaovend, zo geeft hij aan, zit de nieuwe prins in het bloed. Zo loopt hij al jaren mee met de optocht in Venlo. Ook is hij al jaren betrokken bij scouting Manresa. Zijn adjudanten zijn Roy Straatman en Max Tenhagen.

Bekijk ons magazine

Blader door onze artikelen in Venlovanbinnenstad