VenloVanbinnen VastelaovesVaria deel 6

13 februari 2020

Tot aan de vastelaovend brengen we de lezer regelmatig een portie VenloVanbinnen Vastelaovesvaria. Met nieuws en weetjes over gebeurtenissen die aan de vastelaovend zijn gerelateerd. Deze keer aandacht voor twee prinselijke trio’s waarvan er een afgelopen weekend werd uitgeroepen.

Beeld: Peter Janssen, websites Boëte de Paort, Jocus Toekôms

Prinses Renée regeert tijdens de Venlose jeugdvastelaovend
Nadat op zaterdagavond al de nieuwe Jocusprins Marcel II met adjudanten Jos en Paul in Jocus ‘Hoonderstal’ was uitgeroepen, was het een dag later op hetzelfde podium de beurt aan Jocus Toekôms. Daar werd tijdens het Matinee Musicale een geheel vrouwelijk drietal uitgeroepen: Prinses Renée en haar adjudanten Valerie en Lynn.

Rob I prins bij Boëte de Paort
Op 18 januari werd de nieuwe prins van VV Boéte de Paort bekendgemaakt. Dat is de 39-jarige prins Rob I Weijers. Hij is in het dagelijks leven werkzaam bij zowel Rob Weijers Fotografie als Foto Kino Linders. Fotografie is eveneens een hobby van de prins, naast hardlopen. Gezelligheid vindt hij heel belangrijk.

Bekijk ons magazine

Blader door onze artikelen in Venlovanbinnenstad

‘Het vrijwilligersteam van de Venloop is één grote familie’

‘Het vrijwilligersteam van de Venloop is één grote familie’

Geen enkel evenement kan zonder steun van vrijwilligers. Ook de Venloop niet. De populariteit van het evenement is in ruim 15 jaar explosief gegroeid. Ondanks het feit dat corona de afgelopen twee jaar voor een korte onderbreking zorgde, nemen dit weekend weer...