Stichting Wensambulance Limburg blij met Venlo Servies

11 november 2019

Ladies’ Circle Venlo verkoopt sinds kort via de eigen website het Venlo Servies. De helft van de opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Wensambulance Limburg.

Tekst: Redactie VenloVanbinnen | Beeld: Ladies’Circle Venlo

Eerste items in de collectie, die de komende jaren verder wordt uitgebreid, zijn een mok met een silhouet van Venlo en een bord met de tekst ‘Hónger kin se boete kriege, aete mós se thoes’. “We hebben twee waardes, vriendschap en service en dit jaar staat ‘service’ centraal”, licht voorzitter Annemieke Spekking toe. “Vanuit een brainstorm om met een actie ‘lokaal’ en ‘service’ te combineren, kwamen we op het idee om een eigen servies op de markt te brengen. Na een aantal maanden overleggen, ontwerpen en testen zijn er nu de eerste resultaten.”

Meer wensritten
Ze vertelt dat door een verhaal van twee leden van de Ladies Circle de Stichting Wensambulance Limburg in beeld kwam. De Wensambulance vervult wensritten voor volwassenen en kinderen die ernstig ziek, bedlegerig of terminaal zijn. Huub Gubbels, voorzitter van Stichting Wensambulance Limburg, is blij met het initiatief. “Het is fantastisch dat Ladies’ Circle Venlo zich gaat inzetten voor onze mooie stichting. Elke bijdrage zorgt voor nog meer mooie wensritten die wij in vervulling kunnen laten gaan. Voor velen vanzelfsprekend, maar als je ernstig ziek bent is een uitje vaak niet meer mogelijk.”

Het Venlo Servies is te bestellen via de website van de Ladies’Circle Venlo: https://lc15.ladiescircle.nl/winkel/ 

Bekijk ons magazine

Blader door onze artikelen in Venlovanbinnenstad