Tweede editie netwerkbeurs Venlo in Business op 9 maart

27 februari 2023

‘Ondernemers ontmoeten’ staat centraal tijdens de tweede editie van het evenement Venlo in Business, dat op donderdag 9 maart plaatsvindt in Van der Valk Venlo. April vorig jaar maakte het business-to-business event met succes haar debuut en er was voor de organisator, Omzetters uit Venray, dan ook geen twijfel om in 2023 terug te keren met dit beurconcept voor het MKB in de regio Groot Venlo.

Beeld: Venlo in Business

De beursvloer staat centraal tijdens Venlo in Business, een omgeving waar de bezoeker op verschillende vlakken inspiratie kan op doen. “Het deelnemersveld is zeer divers”, vertelt organisator Robert Hoelen. “Onze exposanten kunnen de bezoekers informeren over actuele ondernemersthema’s. Van energie tot online marketing en van het grote tekort aan personeel tot cybersecurity. Vele regionale spelers komen graag met de bezoeker in contact.” Zijn er dit jaar ook leuke nieuwkomers op de beursvloer? “Zeker. We hebben een mooie mix weten te realiseren. Leuk is dat VVV-Venlo er dit jaar ook bij is. En de combinatie Brouwerij de Klep en MOUT is ook op de beursvloer te vinden. Er is tevens een exposant gespecialiseerd in engineering en er zijn specialisten die bedrijven kunnen helpen met hun groeistrategie. Uiteindelijk willen we de verbindingen leggen tussen de ondernemers en samenwerking stimuleren.”

Panelgesprek met Willem Janssen van VVV-Venlo
Naast contacten leggen op de beursvloer kan de bezoeker van Venlo in Business ook een aantal lezingen bijwonen. Zo is er het panelgesprek ‘Ondernemen is topsport, topsport is ondernemen’, dat georganiseerd wordt door exposant Bol Adviseurs, Premium Partner van Venlo in Business. Onder leiding van Patrick Lambrechts, bestuurder bij Bol, gaan Peggy Leurs van Tuincentrum Leurs, Mike Noldus van Akarton en Willem Janssen, technisch manager bij VVV-Venlo, met elkaar in gesprek. Tevens is er tijdens de beurs een inspiratiesessie over de arbeidsmarkt anno 2023, met Martijn van Helvert, voorzitter van MKB-Limburg. Het programma wordt compleet gemaakt met een Meet & Match-event voor de leden van MKB-Limburg en BS Morgen. “We zijn blij met de fijne samenwerkingen met al deze partijen waarbij we ook de Gemeente Venlo zeker niet willen vergeten. Zij zijn er dit jaar ook weer bij en wethouder Erwin Boom zal de opening voor exposanten verzorgen.”

Netwerkborrel
Als de beursvloer om 21:00 uur sluit, zijn alle exposanten én bezoekers van harte uitgenodigd in Bar Ello om vanaf 21:15 uur de afsluitende netwerkborrel bij te wonen. Daar gaat het netwerken verder.
Toegang tot het evenement is geheel kosteloos.

Facts & Figures
Event:   
Venlo in Business
Locatie:
Van der Valk Venlo
Datum:
donderdag  9 maart
Tijden: 
 Beursvloer en lezingen: 16:00 – 21:00 uur, 21:15 uur start afsluitende netwerkborrel
Alle info:
www.venlo-in-business.nl

Gratis aanmelden als bezoeker kan via deze link.

Martijn van Helvert

Bekijk ons magazine

Blader door onze artikelen in Venlovanbinnenstad