Veiligheid Venlose bedrijventerreinen de komende tien jaar gegarandeerd

14 december 2019

Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo, belangenbehartiger Ondernemend Venlo en beveiligingsbedrijf Intergarde hebben de Stichting Veilig Venlo opgericht. Daarmee is de camerabewaking op de diverse Venlose bedrijventerreinen de komende tien jaar gegarandeerd.

Afgelopen voorjaar bleek dat voortzetten van de camerabewaking op de bedrijventerreinen een extra zet nodig had. Dat leidde uiteindelijk tot de oprichting van de stichting waarin Ondernemend Venlo en het Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo de bestuurders zijn en Intergarde de camerabewaking uitvoert. Peter Thissen, voorzitter Ondernemend Venlo: “Ondernemend Venlo vindt de borging van de continuïteit en professionaliteit van de camerabeveiliging op de bedrijventerreinen de belangrijkste doelstellingen in de samenwerking met Intergarde.”

Preventief
Joost van den Boorn, directeur Intergarde: “Veiligheid staat tegenwoordig hoog op de agenda. We zien steeds vaker dat ondernemersverenigingen van bedrijventerreinen kiezen voor een professionele beveiligingspartij voor de collectieve camerabewaking. Het heeft ook een duidelijke preventieve werking, we zien inbraken en incidenten duidelijk afnemen. We zetten dan ook graag het cameraproject van Veilig Venlo voort, om zo de veiligheid op de Venlose bedrijventerreinen te continueren en te garanderen.”

Op de foto: Peter Thissen (Ondernemend Venlo), Ruud van Heugten (Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo),  Joost Van Den Boorn (Intergarde)

Bekijk ons magazine

Blader door onze artikelen in Venlovanbinnenstad