Venlo in Business: nieuw ondernemersevent in de startblokken

24 maart 2022

De regio Venlo is een nieuw beursconcept rijker. Op donderdag 7 april strijkt Venlo in Business neer in het vernieuwde Van der Valk. Met een beursvloer, verschillende lezingen en een netwerkcafé kan de Venlose ondernemer zijn hart ophalen.

Het nieuwe ondernemersevent is een initiatief van Omzetters. De Venrayse beursorganisator lanceerde eerder al Venray Big Business, een vergelijkbaar concept, maar dan meer gericht op de regio Venray. “We merkten dat de behoefte aan een dergelijk beursconcept groot was en na Venray was voor ons Venlo een logische vervolgstap”, vertelt Robert Hoelen, eigenaar van Omzetters.

Beursvloer
Maar wat mag de bezoeker verwachten op donderdag 7 april aanstaande? “Venlo in Business is een business-to-business ondernemersevent. Op de beursvloer kom je in contact met een grote variëteit aan ondernemingen uit de regio Groot-Venlo. Van een marketingspecialist tot een bouwbedrijf en van een accountant tot de Gemeente Venlo. Bezoekers zijn ook ondernemers of ondernemende professionals uit de Noord-Limburg.”

Fleur Huijs (Foto: Isabella Verduyn)

Lezingen en eindshow
In het auditorium van het vernieuwde Van der Valk wordt de ‘mainstage’ gesitueerd. Daar zijn gedurende de beursuren (16:00 – 21:00 uur) een drietal lezingen bij te wonen die een link hebben met ondernemen en de regio. Om 21:00 uur sluit de beursvloer en hebben de bezoekers de mogelijkheid om de ‘eindshow’ bij te wonen. Dagvoorzitter Lucas Bremmers gaat dan in gesprek met Fleur Huijs, afkomstig uit Venlo, in 2020 nog uitgeroepen tot Junior Venloos Voorname Vrouw. Bezoekers kunnen luisteren naar het ondernemersverhaal van Fleur, die inmiddels woonachtig is in Den Bosch en een bedrijf opgebouwd heeft in presentatievaardigheden. Een aantal jaren geleden baarde ze nog opzien, toen ze op landelijke televisie bij DWDD zei de eerste vrouwelijke premier van Nederland te willen worden.

Toegang tot Venlo in Business is kosteloos. Alle informatie en de mogelijkheid tot het registeren als bezoeker is mogelijk op venlo-in-business.nl.

Foto boven: Jeroen van Bennekom van Van der Valk en Robert Hoelen van Omzetters

 

Bekijk ons magazine

Blader door onze artikelen in Venlovanbinnenstad