Over ons

Wie zijn wij

VenloVanbinnen is een mediaplatform met actualiteiten en achtergrondverhalen uit en over de kern Venlo, de Venlose bedrijventerreinen en de Greenport Campus. Onze focus ligt op het beschouwen en uitdiepen van nieuwsfeiten, al brengen we ook belangrijk nieuws vers van de pers. Daarnaast berichten we over allerlei andere zaken die op Venlo betrekking hebben. (Bij uitzondering kan het zijn dat we gebeurtenissen, mits voldoende belangwekkend, uit andere stadsdelen belichten.)

Dat doen we, waar nodig, op een positief-kritische wijze. Dat gebeurt vanuit een journalistieke inslag, met als doel het onderscheidende karakter van Venlo in al haar facetten te belichten. Daardoor willen we niet alleen interessant zijn voor de Venlose lezer, maar eveneens voor mensen van buiten Venlo.
Die de binnenstad bezoeken, een wedstrijd van VVV-Venlo, een theatervoorstelling, muziekoptreden, museum en noem maar op.

De artikelen zijn dan ook voor iedereen bereikbaar en worden geplaatst op onze website en onder de aandacht gebracht met behulp van een gratis nieuwsbrief en sociale media.