Speciale videoactie: steun VVV-Venlo en win een gesigneerd wedstrijdshirt

19 april 2021 | Leestijd: 2 minuten

VVV-Venlo staat voor een bijzondere uitdaging: handhaven in de eredivisie. Om het team te steunen in de laatste twee belangrijke thuiswedstrijden tegen RKC en Emmen (8 en 16 mei) roept VenloVanbinnen de supporters op om een filmpje te maken dat het team van trainer Jos Luhukay een positieve boost moet geven.

Tekst: Rob Buchholz | Beeld: VVV-Venlo

Weet u nog? In januari 2017 zijn er een aantal filmpjes gemaakt waarin bekende Venlonaren en ondernemers een oproep deden om stadion De Koel vol te krijgen voor de Limburgse derby VVV tegen MVV: een duel om het kampioenschap en promotie in de eerste divisie. Die actie werd een groot succes. Dankzij een intensieve campagne via social media ging de wedstrijd enorm leven in Venlo en omgeving. Het doel werd bereikt: Stadion De Koel was stijf uitverkocht.

Dat was toen dankzij medewerking van onder andere Jocus, een aantal wethouders, Frans Pollux, Ruud Stikkelbroeck, Lucas Bremmers, Cock & Dick en het team van Omroep Venlo, maar ook ondernemers als Toine Schreinemachers, Louis Klaassens, Renier Linders, Geert Benders, Jan Adams en Team Sounds. Ook nu heeft een aantal enthousiaste prominente Venlonaren hun medewerking al toegezegd.

Maar dat is niet voldoende. In de komende weken moet social media overspoeld worden met inspirerende video’s waarin iedereen met een geel-zwart hart de spelers op zijn of haar eigen manier de spelers aanmoedigt. Dat kan alleen, maar ook met meerdere supporters samen. Het mag een persoonlijke boodschap zijn, maar ook een ludieke, grappige clip waarin je het team enthousiast toespreekt. Iedereen mag daarin een eigen keuze maken. Het moet vooral een nieuwe kettingreactie van positiviteit opleveren waardoor VVV zich dankzij jullie weet te handhaven in de eredivisie.

VVV-Venlo stelt voor de beste video een uniek gesigneerd wedstrijdshirt beschikbaar. De video kun je per WeTransfer sturen naar info@venlovanbinnen.nl

Venlo Vanbinnen heeft bij deze actie de goedkeuring van VVV-Venlo en Fanclub D’n Twelfde man. De video’s worden wederom gedeeld via social media en deze keer is er zelfs een speciale Facebookpagina aangemaakt waarop vanaf komend weekend alle video’s te zien zijn.

Ter herinnering. Zo zag het er in 2017 uit.

Bekijk ons magazine

Blader door onze artikelen in Venlovanbinnenstad

Petatte Wiel: “Na 29 jaar strijd zijn we lamgeslagen”

Petatte Wiel: “Na 29 jaar strijd zijn we lamgeslagen”

Komt er na 60 jaar een einde aan een rasecht Venloos bedrijf? Of krijgt Dave Verstappen, huidige eigenaar van Petatte Wiel nog een laatste kans? Bovenop alle onzekerheid over de lange termijn koos de gemeente er eind maart voor om het gebied rondom zijn frietkraam...

VVV-fans organiseren supportactie voor degradatiekraker tegen RKC

VVV-fans organiseren supportactie voor degradatiekraker tegen RKC

Aanstaande zaterdag speelt VVV-Venlo tegen RKC-Waalwijk. Hoewel dit een reguliere competitiewedstrijd betreft, heeft deze degradatiekraker alle facetten in zich van een rasechte finale. Puntverlies in dit duel kan fatale gevolgen hebben voor de Venlose Eredivisieclub....