De beste wensen voor 2022

1 januari 2022

Een nieuw jaar. Een nieuw begin. Voor ons ligt een nieuw boek. Een boek waarvan de inhoud echter nog geschreven dient te worden. Het nieuwe jaar zal vol verrassingen zitten, maar ook enkele tegenslagen kennen. Daar ontkomt niemand van ons aan. Zeker niet in deze roerige tijden.

Beeld: Peter Janssen

Ieder schrijft zijn of haar eigen boek. Als VenloVanbinnen gaan wij wederom de gebeurtenissen in het stadsdeel Venlo, en soms van net daarbuiten, beschrijven en waar het kan duiden. Wat heeft het nieuwe jaar voor Venlo in petto? Welke hoogte- en dieptepunten gaan we in 2022 beleven? Het team van VenloVanbinnen zet zich in om vooral de achtergrond bij het nieuws te blijven vertellen, maar natuurlijk blijf er tevens aandacht voor de geschiedenis van onze stad. Vaak doen wij dat in de vorm van persoonlijke verhalen en visies. Soms op andere wijze.

De komende week laden we de accu nog even op, daarna gaan we weer verder op de manier zoals u van ons gewend bent. Voor nu wenst het complete team van VenloVanbinnen iedereen een heel gelukkig nieuwjaar met veel gezondheid, geluk, liefde en mooie verrassingen.

Team VenloVanbinnen!

Bekijk ons magazine

Blader door onze artikelen in Venlovanbinnenstad

Hol-ogig egoïsme

Hol-ogig egoïsme

Column: Jac Buchholz | Beeld: Peter Janssen Het is op momenten chaos troef op de belangrijkste tweewielerverkeersader door de Venlose binnenstad. Die loopt van de Martinusstraat via de Grote Kerkstraat, Begijnengang en Nieuwstraat naar de Koninginnesingel. Fietsers...

Venlose binnenstadwinkeliers zeggen nee tegen winkelen met 2G

Venlose binnenstadwinkeliers zeggen nee tegen winkelen met 2G

De Venlose burgemeester Antoin Scholten liet in een interview met De Limburger weten dat hij vreest voor een invasie aan ongevaccineerde Duitsers die in Venlo willen winkelen. Hij pleit daarom voor invoering van 2G. Voorzitter Erik Manders van winkeliersvereniging...