Eerste editie VenloVanbinnenstad magazine nu ook online te lezen

7 september 2020

Ruim een maand geleden kwam het eerste VenloVanbinnenstad magazine uit. Een magazine waarmee wij intensief hebben samengewerkt met ondernemersvereniging Venlostad.com. Tijdens een speciale bijeenkomst bij Central overhandigde Venlostad.com voorzitter Erik Manders het eerste exemplaar aan wethouder Erwin Boom. Nu is deze eerste editie ook online te lezen.

Ja, een eerste editie want inmiddels zijn de voorbereidingen getroffen voor een tweede uitgave die dit najaar wordt uitgebracht. Een magazine over Venlo, gemaakt door mensen afkomstig uit Venlo. Ondernemers, journalisten en burgers. Mensen die een verhaal te vertellen hebben en dat graag met een groot publiek willen delen.

De eerste uitgave is niet alleen verkrijgbaar bij veel winkels in de Venlose binnenstad, maar werd tevens verspreid bij hotels, vakantie- plus bungalowparken in de regio. In totaal gaat het om 9.000 exemplaren. Wie het magazine nog niet gezien heeft, kan nog steeds een geprinte versie krijgen bij diverse ondernemers. Of klik op onderstaande link om deze uitgave digitaal te lezen.

Klik op de volgende link: VenloBinnen_zomer2020web

Voor het team van VenloVanbinnen zit de zomervakantie er ook weer op. Dat betekent dat wij vanaf morgen ook weer de frequentie van het aantal artikelen op de website gaan verhogen. Tevens denken wij na over nieuwe ideeën die VenloVanbinnen een nog betere invulling kunnen geven. In amper tien maanden zijn er veel belangrijke stappen gezet. Daar zijn we ons team dankbaar voor, maar ook alle mensen die op welke wijze dan ook hun vertrouwen aan ons hebben geschonken door te adviseren, belangeloos mee te werken of gewoon door de artikelen te lezen.

Bekijk ons magazine

Blader door onze artikelen in Venlovanbinnenstad