Nieuws van VenloVanbinnen: de nieuwsbrief is gelanceerd

15 januari 2020

We hadden wat aanloopproblemen, maar zojuist is hij dan toch de virtuele deur uitgegaan, de eerste VenloVanbinnen-nieuwsbrief. Met de meest recente en de opmerkelijkste artikelen van afgelopen week.

Vanaf nu valt onze digitale nieuwsbrief iedere woensdag in de digitale brievenbus van iedereen die zich er voor heeft ingeschreven. Dat kan heel gemakkelijk, onder aan de hoofdpagina van onze website www.venlovanbinnen.nl. In de nieuwsbrief zie je in een oogopslag waar VenloVanbinnen recent zoal over heeft gepubliceerd.

Wat is de volgende stap, een App? Daar wordt naar gevraagd. Maar dat vraagt weer een investering. We gaan er wel alvast over nadenken. En zijn in ieder geval heel blij met de vele enthousiaste reacties die we sinds de start van VenloVanbinnen, ruim twee maanden geleden, hebben mogen ontvangen.

Ondertussen blijven we onze lezers dagelijks een veelzijdig aanbod van interessante Venlose verhalen bieden. Waarmee we hopelijk steeds meer mensen aan ons kunnen binden, mensen met, op welke wijze dan ook, een hart voor Venlo. Wie we uiteraard ook aan ons willen binden zijn adverteerders. Dus gaan we de komende tijd op pad om die te benaderen. Maar blijven we vooral schrijven, over Venlo.

Bekijk ons magazine

Blader door onze artikelen in Venlovanbinnenstad

‘Het vrijwilligersteam van de Venloop is één grote familie’

‘Het vrijwilligersteam van de Venloop is één grote familie’

Geen enkel evenement kan zonder steun van vrijwilligers. Ook de Venloop niet. De populariteit van het evenement is in ruim 15 jaar explosief gegroeid. Ondanks het feit dat corona de afgelopen twee jaar voor een korte onderbreking zorgde, nemen dit weekend weer...