VenloVanbinnen gaat in de vakantiemodus

1 juli 2021

Ook voor VenloVanbinnen gelden de maanden juli en augustus als vakantiemaanden. Dat betekent dat de frequentie van artikelen iets omlaag gaat en onze columnisten minder vaak van zich laten horen. Natuurlijk blijven wij artikelen plaatsen, maar in mindere mate dan normaal het geval is.

Beeld: Petra Lenssen

Behalve de wens om een beetje vakantie te vieren, werken we bij VenloVanbinnen op de achtergrond tevens hard aan nieuwe ideeën. Dan hebben we het over zowel rubrieken, als over projecten. Ook dat vraagt tijd en energie die we dus op dit moment niet altijd in artikelen kunnen stoppen.

Een rubriek die in ieder geval op korte termijn terugkeert is ‘Kinder van de Venlose Binnenstad.’ Deze verhalenreeks over het opgroeien in hartje stad in de jaren zestig, zeventig en tachtig werd gelanceerd aan het begin van de coronacrisis. In de afgelopen maanden vroegen lezers regelmatig of er nog een vervolg komt. Welnu, dat gaat deze zomer gebeuren. We hebben diverse kandidaten hiervoor op het oog.

Over onze andere plannen hopen we spoedig meer te vertellen.

Wij wensen iedereen een mooie zomervakantie toe. Blijf de website volgen voor achtergrond- en nieuwsverhalen, maar geniet ondertussen ook van het mooie weer. In eigen omgeving of iets verder weg.

De redactie van VenloVanBinnen.

Bekijk ons magazine

Blader door onze artikelen in Venlovanbinnenstad