VenloVanbinnen wenst iedereen fijne kerstdagen

25 december 2021

Kerst staat voor de deur, het einde van het jaar nadert. Een mooi moment voor VenloVanbinnen om even rustiger aan te doen. Natuurlijk blijven we interessante onderwerpen beschrijven, maar even wat minder frequent dan gewoonlijk.

We kijken terug op een mooi jaar waarin dit platform verdere stappen heeft gezet. Het gedrukte magazine dat wij in samenwerking met Venlostad.com maken, is afgelopen jaar opnieuw goed ontvangen. Een heel bijzonder moment was de lancering van de website Nettetalvondrinnen dat door collega’s uit Nettetal is opgezet. Wij wisselen artikelen uit, zodat beide grensgebieden meer over elkaar te weten komen. Een belangrijke feit, we zijn tenslotte buren.

De komende twee weken zal het aantal artikelen dus minder frequent zijn dan gebruikelijk. Maar omdat de actualiteit nooit stilstaat, zal er op bepaalde momenten toch nieuw leesvoer zijn. Dit maken we via de social media kanalen bekend.

Tenslotte danken wij al onze bezoekers en partners voor het vertrouwen in VenloVanbinnen. We gaan ons derde jaar in en blijven met veel plezier achtergrondartikelen maken bij het nieuws uit eigen omgeving.

Voor iedereen hele fijne kerstdagen. Vooral natuurlijk aan alle getroffen ondernemers, bedrijven en instellingen die in onzekere tijden leveren.

Team VenloVanbinnen!

Bekijk ons magazine

Blader door onze artikelen in Venlovanbinnenstad