VenloVanbinnen wenst iedereen fijne kerstdagen

25 december 2021

Kerst staat voor de deur, het einde van het jaar nadert. Een mooi moment voor VenloVanbinnen om even rustiger aan te doen. Natuurlijk blijven we interessante onderwerpen beschrijven, maar even wat minder frequent dan gewoonlijk.

We kijken terug op een mooi jaar waarin dit platform verdere stappen heeft gezet. Het gedrukte magazine dat wij in samenwerking met Venlostad.com maken, is afgelopen jaar opnieuw goed ontvangen. Een heel bijzonder moment was de lancering van de website Nettetalvondrinnen dat door collega’s uit Nettetal is opgezet. Wij wisselen artikelen uit, zodat beide grensgebieden meer over elkaar te weten komen. Een belangrijke feit, we zijn tenslotte buren.

De komende twee weken zal het aantal artikelen dus minder frequent zijn dan gebruikelijk. Maar omdat de actualiteit nooit stilstaat, zal er op bepaalde momenten toch nieuw leesvoer zijn. Dit maken we via de social media kanalen bekend.

Tenslotte danken wij al onze bezoekers en partners voor het vertrouwen in VenloVanbinnen. We gaan ons derde jaar in en blijven met veel plezier achtergrondartikelen maken bij het nieuws uit eigen omgeving.

Voor iedereen hele fijne kerstdagen. Vooral natuurlijk aan alle getroffen ondernemers, bedrijven en instellingen die in onzekere tijden leveren.

Team VenloVanbinnen!

Bekijk ons magazine

Blader door onze artikelen in Venlovanbinnenstad

Hol-ogig egoïsme

Hol-ogig egoïsme

Column: Jac Buchholz | Beeld: Peter Janssen Het is op momenten chaos troef op de belangrijkste tweewielerverkeersader door de Venlose binnenstad. Die loopt van de Martinusstraat via de Grote Kerkstraat, Begijnengang en Nieuwstraat naar de Koninginnesingel. Fietsers...

Venlose binnenstadwinkeliers zeggen nee tegen winkelen met 2G

Venlose binnenstadwinkeliers zeggen nee tegen winkelen met 2G

De Venlose burgemeester Antoin Scholten liet in een interview met De Limburger weten dat hij vreest voor een invasie aan ongevaccineerde Duitsers die in Venlo willen winkelen. Hij pleit daarom voor invoering van 2G. Voorzitter Erik Manders van winkeliersvereniging...