VenloVanbinnenstad magazine presenteert 225 jaar juwelier Boermans

20 november 2020 | Leestijd: < 1 minuut

Dit weekend rolt de tweede editie van het VenloVanbinnenstad van de drukpers. Het magazine is een samenwerking tussen deze website VenloVanbinnen en ondernemersvereniging Venlostad.com. Vanaf medio volgende week is deze nieuwe uitgave weer gratis verkrijgbaar bij diverse winkels in de binnenstad.

Rob Buchholz | Beeld: Leon Vrijdag

Een van de artikelen in het nieuwe magazine gaat over het 225-jarig bestaan van juwelier Boermans op de Klaasstraat. Een bijzondere mijlpaal voor dit familiebedrijf. Toon en Irma Boermans vertellen over de historie van de zaak, maar ook over nieuwe trends binnen hun vakgebied.

“Mensen koesteren een juweel,” aldus Toon Boermans. “Waarom? Omdat er een heel persoonlijk verhaal achter ieder sieraad schuil gaat. Dat is ook de kracht van onze zaak. Wij maken, repareren, reviseren, restaureren en verkopen een product dat op slechts weinig plaatsen verkrijgbaar is. Dat was in 1795 al het geval en dat is anno 2020 nog steeds zo.”

Het hele artikel is vanaf volgende week te lezen in het VenloVanbinnenstad magazine.

Bekijk ons magazine

Blader door onze artikelen in Venlovanbinnenstad

Petatte Wiel: “Na 29 jaar strijd zijn we lamgeslagen”

Petatte Wiel: “Na 29 jaar strijd zijn we lamgeslagen”

Komt er na 60 jaar een einde aan een rasecht Venloos bedrijf? Of krijgt Dave Verstappen, huidige eigenaar van Petatte Wiel nog een laatste kans? Bovenop alle onzekerheid over de lange termijn koos de gemeente er eind maart voor om het gebied rondom zijn frietkraam...

VVV-fans organiseren supportactie voor degradatiekraker tegen RKC

VVV-fans organiseren supportactie voor degradatiekraker tegen RKC

Aanstaande zaterdag speelt VVV-Venlo tegen RKC-Waalwijk. Hoewel dit een reguliere competitiewedstrijd betreft, heeft deze degradatiekraker alle facetten in zich van een rasechte finale. Puntverlies in dit duel kan fatale gevolgen hebben voor de Venlose Eredivisieclub....